Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland gelegen in het Middellandse Zee. Een zonvakantie Kreta staat gelijk aan een zonvakantie met veel zon, een helder blauwe zee en een goudgele strand. Kreta kent een kust lijn van circa 620 km en kent op het kustgebied een aantal prachtige stranden. Het meest bekende strand is het strand van Agia Pelagia dat circa 20 km ligt ten westen van Heraklion. Een goedkope zonvakantie naar Kreta boek je bij Boekeenreisje.

Ontdek Kreta

Een zonvakantie Kreta betekent vooral genieten van één van de velen mooie stranden, zoals het strand van Lygaria of het strand van Elounda, maar naast deze stranden zijn er nog tientallen meer. Kreta heeft zowel toeristisch georganiseerde stranden als rustig afgelegen stranden, waardoor er voor ieder soort strandganger wat is.

Het grootste Griekse eiland is de geboorteplek van Zeus en van de Minoïsche beschaving. Uit deze twee geboortes is er een prachtige geschiedenis en paar prachtige monumenten ontstaan. Waaronder het paleis van Knossos en Lassithi Hoogvlakte waar de grot van Zeus te vinden is. Ook van andere rijken die bezit hebben gehad van Kreta zijn er monumenten overgebleven. Zoals het Arkádi-klooster afstammend van het Byzantijnse rijk of de Venetiaanse forten: fort van Spinalonga, Frangokástello of het oud Ventiaanse binnenstad van Chania.

Een lekkere zonvakantie boeken? Bij D-Reizen kan je de mooiste hotels boeken tegen scherpe prijzen Last-minutes Neckermann Unieke locaties tegen scherpe prijzen vergelijk ze bij Neckermann.

Ook voor de avontuurlijkere vakantiegangers is Kreta een ideale vakantie, zo is er een golfbaan, één van de grootste aquaria van Europa, mooie wandelroutes door de bergen heen en het Starbeach Waterpark.

Goedkope zonvakantie Kreta boeken

Een goedkope vakantie naar Kreta boeken? Vind de goedkoopste zonvakantie Kreta bij Boekeenreisje door middel van het vergelijken van een ruim aanbod hotels, appartementen en campings. Boekeenreisje vergelijkt verschillende aanbieders met elkaar, waardoor er bij Boekeenreisje de goedkoopste vakantie Kreta kan worden geboekt.

Aanbiedingen Kreta

Wil je nog goedkoper op zonvakantie naar Kreta. Bekijk dan regelmatig onze aanbiedingen Kreta door Boekeenreisje in de gaten te houden. Bekijk de Kreta pagina en je vindt regelmatig vakantie aanbiedingen Kreta.

Een lekkere zonvakantie boeken? Bij TUI kan je de mooiste hotels boeken tegen scherpe prijzen Last-minutes van Sunweb Unieke locaties tegen scherpe prijzen vergelijk ze bij Sunweb.